IMG_1650-1

Струмка

Струмката е безалкохолен газиран пијалак со најдолга традиција на нашите простори. Нејзината специфична арома на крушка ја прави единствена од тој вид и како таква е различна од останатите пијалоци.Наш водечки бренд во палетата на безалкохолни газирани пијалоци, заземајќи сигурно место во маркетите во Македонија и соседните држави, а доста популарен и со забележителен раст на продажба низ европските држави и ширум светот.

Best enjoyed chilled.

Струмка
Битер Лемон

Е газиран безалкохолен пијалак со освежувачки карактер кој во себе содржи кинин кој ја дава специфичната горка арома.

Best enjoyed chilled.

Strumka-Bitter-lemon_simulacija-1-1.png
IMG_1649-1.png

Струмка
Кола

Е безалкохолен газиран пијалок со арома на кола.

Best enjoyed chilled.

Липо

Е газиран безалкохолен пијалок со вкус на портокал кој содржи и витамин Ц.

Best enjoyed chilled.

Image
Bela_shishe-simulacija_poluprozirna_crvena.png

Бела
Вода

Минерална негазирана вода од сопствени извори.