IMG_1650-1

Strumka

Strumica është pije e gazuar joalkoolike me traditën më të gjatë në zonat tona. Aroma e saj specifike e dardhës e bën unike të këtij lloji dhe si e tillë është e ndryshme nga pijet e tjera. Brendi ynë udhëheqës në gamën e pijeve të gazuara joalkoolike, duke zënë një vend të sigurt në marketet në Maqedoni dhe vendet fqinje, dhe mjaft të popullarizuar dhe me rritje të dukshme të shitjeve në të gjitha vendet evropiane dhe në të gjithë botën.

Më së miri shijohet i ftohur.

Strumka
Biter Lemon

është pije e gazuar joalkoolike me karakter freskues që përmban kininë e cila e jep aromën specifike të hidhur.

Më së miri shijohet i ftohur.

Strumka-Bitter-lemon_simulacija-1-1.png
IMG_1649-1.png

Strumka
Kola

është pije e gazuar joalkoolike me aromën e kolës.

Më së miri shijohet i ftohur.

Lipo

është pije e gazuar joalkoolike me aromë portokalli që përmban edhe vitaminë C.

Më së miri shijohet i ftohur.

Image
Bela_shishe-simulacija_poluprozirna_crvena.png

Bela
Voda

Ujë mineral jo i gazuar nga burimet personale.