Струмка

Струмката е безалкохолен газиран пијалак со најдолга традиција на нашите простори. Нејзината специфична арома на крушка ја прави единствена од тој вид и како таква е различна од останатите пијалоци.Наш водечки бренд во палетата на безалкохолни газирани пијалоци, заземајќи сигурно место во маркетите во Македонија и соседните држави, а доста популарен и со забележителен раст на продажба низ европските држави и ширум светот.

Струмката е безалкохолен газиран пијалак со најдолга традиција на нашите простори. Нејзината специфична арома на крушка ја прави единствена од тој вид и како таква е различна од останатите пијалоци.Наш водечки бренд во палетата на безалкохолни газирани пијалоци, заземајќи сигурно место во маркетите во Македонија и соседните држави, а доста популарен и со забележителен раст на продажба низ европските држави и ширум светот.
IMG_1650-1

Липо

Е газиран безалкохолен пијалок со вкус на портокал кој содржи и витамин Ц.

Image

Струмка
Битер Лемон

Е газиран безалкохолен пијалак со освежувачки карактер кој во себе содржи кинин кој ја дава специфичната горка арома.
Strumka-Bitter-lemon_simulacija-1-1.png

Струмка
Кола

Е безалкохолен газиран пијалок со арома на кола.

IMG_1649-1.png

Бела
Вода

Минерална негазирана вода од сопствени извори.

Bela_shishe-simulacija_poluprozirna_crvena.png

НАШИ ПРОИЗВОДИ

Во прилог погледнете ги нашите производи

Струмка

Струмка Кола

Струмка Битер Лемон

Липо

Бела Вода

Strumka Light- наскоро!

За Грозд

Со традиција кон иднината

АД Грозд Струмица е формиран на 18.03.1953 година со одлука на Околискиот народен одбор како претпријатие за производство и трговија на алкохолни и безалкохолни пијалоци.

Постои скоро 70 години и ја продолжува традицијата на печење Струмичка Мастика позната повеќе од 300 години.