Strumka

Strumica është pije e gazuar joalkoolike me traditën më të gjatë në zonat tona. Aroma e saj specifike e dardhës e bën unike të këtij lloji dhe si e tillë është e ndryshme nga pijet e tjera. Brendi ynë udhëheqës në gamën e pijeve të gazuara joalkoolike, duke zënë një vend të sigurt në marketet në Maqedoni dhe vendet fqinje, dhe mjaft të popullarizuar dhe me rritje të dukshme të shitjeve në të gjitha vendet evropiane dhe në të gjithë botën.

Strumica është pije e gazuar joalkoolike me traditën më të gjatë në zonat tona. Aroma e saj specifike e dardhës e bën unike të këtij lloji dhe si e tillë është e ndryshme nga pijet e tjera. Brendi ynë udhëheqës në gamën e pijeve të gazuara joalkoolike, duke zënë një vend të sigurt në marketet në Maqedoni dhe vendet fqinje, dhe mjaft të popullarizuar dhe me rritje të dukshme të shitjeve në të gjitha vendet evropiane dhe në të gjithë botën.
IMG_1650-1

Lipo

është pije e gazuar joalkoolike me aromë portokalli që përmban edhe vitaminë C.

Image

Strumka
Biter Lemon

është pije e gazuar joalkoolike me karakter freskues që përmban kininë e cila e jep aromën specifike të hidhur.
Strumka-Bitter-lemon_simulacija-1-1.png

Strumka
Kola

është pije e gazuar joalkoolike me aromën e kolës.

IMG_1649-1.png

Bela
Voda

Ujë mineral jo i gazuar nga burimet personale.

Bela_shishe-simulacija_poluprozirna_crvena.png

PRODUKTET TONA

Eksploroni produktet tona më poshtë.

Strumka

Strumka Kola

Strumka Biter Lemon

Bela Voda

Strumka Light– së shpejti!

Mbi Grozd

Me traditë drejt së

SHA Grozd Strumicë ishte formuar më 18.03.1953 me vendim të Këshillit Popullor të Qarkut si ndërmarrje për prodhimin dhe tregtimin e pijeve alkoolike dhe joalkoolike.

Ekziston për gati 70 vjet dhe e vazhdon traditën e pjekjes së Mastikës së Strumicës të njohur për më shumë se 300 vjet.