Vizitat

Ka disa arsye pse duhet të na vizitoni: Nga njëra anë për verërat tona, nga ana tjetër, i hapim dyert e bodrumit dhe u japim klientëve të interesuar, miqve dhe shoqëruesve një pamje "prapa skenave".

Degustimet:

The door of our winery is open to all visitors and wine lovers who want to visit the place where our
wines are made and enjoy wine tasting in the pleasant ambience of our tasting room.
We offer the following types of wine tastings:

Degustimi themelor i verës:

•Kontrollimi i kantinës me hyrjen në procesin e prodhimit •Degustimi i 7 llojeve të verërave të shoqëruar me meze (bukë shtëpie, djathë, përzgjedhja e produkteve të mishit të thatë) në dhomën e degustimit

Degustimi i verës me shujtë:

•Kontrollimi i kantinës me hyrjen në procesin e prodhimit
•Degustimi i 7 llojeve të verërave me drekë (parahaje, ushqimi kryesor, ëmbëlsira) në dhomën e degustimit

Turneu i verës dhe degustimi i verës mbahen nga udhëzuesi profesional, në gjuhën maqedonase dhe angleze.

Për informata dhe rezervime: