Verërat

Filozofia jonë

Gjithçka ka të bëjë me dashurinë

Qëllimi ynë për prodhimin e verës është i thjeshtë - synojmë të bëjmë verëra me cilësinë më të lartë që e përfaqësojnë vërtet vendin dhe njerëzit që vijnë prej tij. Të gjitha verërat tona janë pasqyrim i drejtpërdrejtë i vreshtit të tyre dhe sezonit në të cilën ato kultivohen.

Verërat

Eksploroni shijet e Kantinës së Verës GROZD

Verërat nga kantina jonë janë të disponueshme, tërheqëse, të këndshme dhe delikate, të thjeshta për t’u pirë që gjithmonë përshtaten në situata të ndryshme. Ato e tregojnë progresin që ekspertët tanë të verës e kanë arritur drejt ekuilibrit të verës dhe ndjenjës së zhvilluar të mesatares. Shija dhe kompleksiteti i verërave tona janë unike dhe të njohura maqedonase. Aromat intensive janë rezultat i ndikimit të kombinuar të klimës mesdhetare. Procesi i gjatë i pjekjes së rrushit në këto kushte klimatike e përqendron sheqerin dhe acidet e rrushit, duke siguruar ngjyra të pasura dhe aroma komplekse në varietetet tona të verërave.

është verë e bardhë elegante e thatë

kuqe gjysmë e thatë cilësore

është verë e thatë

Verë e kuqe tryeze gjysmë e ëmbël

kuqe gjysmë e thatë cilësore

është verë e kuqe

është verë e bardhë

Plantacionet e vreshtave

Eksploroni tokat tona të bukura

Rrushi i SHA Fusha e Strumicës sigurohet nga 700 hektarët e plantacioneve të vreshtave të tyre në rajonin e kultivimit të rrushit Strumicë - Radovish, që ndodhet në pjesën juglindore të Republikës së Maqedonisë. Kjo zonë është e ndikuar nga klima mesdhetare e cila në pjesët më të larta shndërrohet në zonë mesatare kontinentale, ndërsa procesi i gjatë i pjekjes në këto kushte klimatike e përqendron sheqerin dhe acidet e rrushit, duke siguruar ngjyra dhe aroma të pasura në verërat tona. Kompleksiteti i verërave tona është i njohur dhe unik.

Çmimet

Duke dëshmuar cilësinë tonë

Kërkesat tona për cilësinë e verërave tona janë të larta. Jemi të kënaqur dhe mirënjohës për shumë çmime kombëtare dhe ndërkombëtare që i konfirmojnë standardet tona të cilësisë dhe rrugën që kemi zgjedhur. AWC Vjenë, BeoWine, Decanter… dhe shumë çmime të tjera të njohura - e presim me padurim çdo mirënjohje të re për përpjekjet tona dhe e shikojmë atë si konfirmim dhe mandat për të vazhduar të krijojmë verëra të jashtëzakonshme për konsumatorët tanë.

GROZD Merlo

është verë e thatë

Grozd Merlo është verë e thatë dhe me temperament mbresëlënës. Përmban ngjyrë të kuqe rubini të plotë me nuancë vjollce, ka aromë komplekse intensive dhe aromë tërheqëse. Ka trup të plotë dhe shije subtile të rafinuar dhe të plotësuar me acide të freskëta dhe taninet e këndshme që qëndrojnë në gojë për një kohë të gjatë.

Temperatura optimale e shërbimit është 16-18C për shprehjen e plotë të karakteristikave më të mira të kësaj vere.

Grozd Shardone

është verë e bardhë

Grozd Shardone është verë e bardhë elegante e thatë me karakter unik të spikatur. Karakterizohet nga ngjyra e verdhë e artë, aroma e këndshme e zhvilluar dhe qëndrueshmëria e bukur dhe kompleksiteti i aromës. Ka shije tërheqëse, diskrete dhe të rafinuar me strukturë të bukur, trup të plotë të plotësuar me fund elegant afatgjatë.
Temperatura optimale e shërbimit është 10-12C në të cilën të gjitha karakteristikat e varietetit theksohen më mirë me shprehjen e plotë të cilësisë.

Grozd Vranec

dry red wine

Grozd Vranec është verë e kuqe e thatë cilësore nga rajoni i kultivimit të rrushit Strumicë - Radovish të fituar nga rrushi i verës me të njëjtin emër, tipik për Maqedoninë. Karakterizohet nga ngjyra e kuqe rubini, aroma diskrete, por e pastër dhe e njohur e verës. Ka shije me strukturë klasike dhe acide të këndshme, trup mesatarisht të plotë dhe duket mjaft i pijshëm.

Temperatura e shërbimit:16-18С

Aber Vranec

është verë e thatë

Verë e kuqe gjysmë e thatë cilësore nga rajoni i kultivimit të rrushit Strumicë - Radovish të fituar nga rrushi i verës me të njëjtin emër, varieteti kryesor i kuq në Maqedoni. Kjo verë e fuqishme dhe temperamente karakterizohet nga ngjyra e kuqe e fortë, ekstrakti i pasur, buqeta komplekse me aromën e rrushit. Ka shije të ëmbël të qëndrueshme me strukturë të bukur që kap përfundim të përsosur harmonik.

Temperatura e shërbimit:16-18С

Hamburg Muskat

Verë e kuqe tryeze gjysmë e ëmbël

Verë e kuqe tryeze gjysmë e ëmbël nga rajoni i kultivimit të rrushit Strumicë - Radovish, të prodhuar nga varieteti i rrushit Hamburg Muskat. Kjo verë moderne karakterizohet nga ngjyra e kuqe e qartë, muskuti i njohur, aroma karakteristike dhe shija e ftohtë.

Temperatura e shërbimit:14-16С

Kaberne Sovinjon

dry red wine

Verë e kuqe e thatë cilësore nga rajoni i kultivimit të rrushit Strumicë - Radovish të fituar nga varieteti i rrushit Kaberne Sovinjon. Kjo verë karakterizohet nga ngjyra e kuqe intensive, shija harmonike dhe aroma me buqetë të theksuar.

Temperatura e shërbimit:16-18С

Tais

është verë e kuqe

Tais është verë e kuqe e ëmbël tryeze nga rajoni i kultivimit të rrushit Strumicë - Radovish, të prodhuar nga varieteti i rrushit Hamburg Muskat. Karakterizohet nga ngjyra e kuqe e qartë, muskati intensiv dhe cilësor nga aroma e rrushit nga i cili buron, harmoni dhe kompaktësi. Kjo verë moderne do t'ju befasojë me aromën e saj karakteristike afatgjatë dhe shijen e ëmbël.

Temperatura e shërbimit:14-16 С.

Grozd Smederevka

është verë e bardhë

Grozd Smederevka është verë e bardhë e thatë nga rajoni i kultivimit të rrushit Strumicë - Radovish të fituar nga rrushi i verës me të njëjtin emër, i cili ka qenë i pranishëm në këtë rajon me shekuj. Karakterizohet nga ngjyra e verdhë e çelët, aroma e verës dhe shija harmonike dhe e freskët që e bën këtë verë të pijshme dhe të butë.

Temperatura e shërbimit:10-12С