Посетете не

Постојат повеќе причини зошто треба да нè посетите: Од една страна поради нашите вина, од друга страна ги отвараме вратите од подрумот и им даваме на заинтересираните клиенти, пријатели и придружници поглед “зад сцената“.

Дегустации:

Вратата на нашата винарија е отворена за сите посетители и љубители на вино кои сакаат да го посетат местото каде што се прават нашите вина и да уживаат во дегустација на вино во пријатниот амбиент на нашата просторија за дегустација.
Ние ги нудиме следниве видови дегустации на вино:

Основна дегустација на вино:

• Разгледување на визбата со вовед во процесот на производство
• Дегустација на 7 вида вина придружени со ужинка (домашен леб, сирење, избор на сувомесни производи) во просторијата за дегустација

Дегустација на вино со оброк:

• Разгледување на визбата со вовед во процесот на производство
• Дегустација на 7 вида вина со ручек (предјадење, главно јадење, десерт) во просторијата за дегустација

Винската турнеја и дегустација на вино се водени од стручен водич, на македонски и англиски јазик.

За информации и резервации :