СТРУМКА

ГАЗИРАН БЕЗАЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК

Струмката е безалкохолен газиран пијалак со најдолга традиција на нашите простори. Нејзината специфична арома на крушка ја прави единствена од тој вид и како таква е различна од останатите пијалоци.

 

Наш водечки бренд во палетата на безалкохолни газирани пијалоци, заземајќи сигурно место во маркетите во Македонија и соседните држави, а доста популарен и со забележителен раст на продажба и низ европските држави.

 

 

НЕТО: 1,5 л

Амбалажа: Пластична

За дополнителни информации поврзани со производот контактирајте не

СТРУМКА

ГАЗИРАН БЕЗАЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК

Струмката е безалкохолен газиран пијалак со најдолга традиција на нашите простори. Нејзината специфична арома на крушка ја прави единствена од тој вид и како таква е различна од останатите пијалоци.

 

Наш водечки бренд во палетата на безалкохолни газирани пијалоци, заземајќи сигурно место во маркетите во Македонија и соседните држави, а доста популарен и со забележителен раст на продажба и низ европските држави.

 

НЕТО: 0,5 л

Амбалажа: Пластична

За дополнителни информации поврзани со производот контактирајте не

СТРУМКА

ГАЗИРАН БЕЗАЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК

Струмката е безалкохолен газиран пијалак со најдолга традиција на нашите простори. Нејзината специфична арома на крушка ја прави единствена од тој вид и како таква е различна од останатите пијалоци.

 

Наш водечки бренд во палетата на безалкохолни газирани пијалоци, заземајќи сигурно место во маркетите во Македонија и соседните држави, а доста популарен и со забележителен раст на продажба и низ европските држави.

 

 

 

 

 

НЕТО: 0,25 л

Амбалажа: Стаклена

За дополнителни информации поврзани со производот контактирајте не

Black Jack

ГАЗИРАН БЕЗАЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК

Black Jack е газиран безалкохолен пијалок со арома на кола.

 

 

 

 

 

НЕТО: 1,5 л

Амбалажа: Пластична

За дополнителни информации поврзани со производот контактирајте не

ЛИПО

ГАЗИРАН БЕЗАЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК

Липо е газиран безалкохолен пијалок со вкус на портокал кој содржи и витамин Ц .

 

 

 

 

 

 

 

НЕТО: 1,5 л

Амбалажа: Пластична

За дополнителни информации поврзани со производот контактирајте не

БИТЕР ЛЕМОН

ГАЗИРАН БЕЗАЛКОХОЛЕН ПИЈАЛОК

Битер лемон е газиран безалкохолен пијалак со освежувачки карактер кој во себе содржи кинин кој ја дава специфичната горка арома.

 

 

 

 

 

 

 

НЕТО: 1,5 л

Амбалажа: Пластична

За дополнителни информации поврзани со производот контактирајте не

Дома

Мапа на сајтот

А.Пијалоци

 

Каталог

Винарија

 

Каталог

За Нас

Следете не

Контакт

00389 34 344 249

00389 34 340 110

info@grozd.mk

КОНТАКТ

Б.Пијалоци

 

Каталог

Контакт

За повеќе информации кликнете овде