СТРУМИЧКА МАСТИКА

КВАЛИТЕТНА СТРУМИЧКА МАСТИКА

Струмичката мастика е традиционален македонски пијалак, кој со уживање се пие повеќе од 300 години.

Најдобрата и оригинална македонска мастика традиционално се произведува во Грозд струмица.

 

Богатиот вкус на струмичката мастика се добива од природен вински дестилат и специфична арома на анасон. Кога оргиналната струмичката мастика произведена од Грозд ќе се помеша со вода добива магична синкаво бела боја.

 

Струмичката мастика е оригинален пијалок од Грозд Струмица, ценета и позната во светот, за што има добиено голем број награди и признанија на саеми и на меѓународни дегустации.

 

 

НЕТО: 1 л

АЛК: 43,0% вол

За дополнителни информации поврзани со производот контактирајте не

СТРУМИЧКА МАСТИКА

КВАЛИТЕТНА СТРУМИЧКА МАСТИКА

Струмичката мастика е традиционален македонски пијалак, кој со уживање се пие повеќе од 300 години.

Најдобрата и оригинална македонска мастика традиционално се произведува во Грозд струмица.

 

Богатиот вкус на струмичката мастика се добива од природен вински дестилат и специфична арома на анасон. Кога оргиналната струмичката мастика произведена од Грозд ќе се помеша со вода добива магична синкаво бела боја.

 

Струмичката мастика е оригинален пијалок од Грозд Струмица, ценета и позната во светот, за што има добиено голем број награди и признанија на саеми и на меѓународни дегустации.

НЕТО: 0,7 л

АЛК: 43,0% вол

За дополнителни информации поврзани со производот контактирајте не

СТРУМИЧКА МАСТИКА

КВАЛИТЕТНА СТРУМИЧКА МАСТИКА

Струмичката мастика е традиционален македонски пијалак, кој со уживање се пие повеќе од 300 години.

Најдобрата и оригинална македонска мастика традиционално се произведува во Грозд струмица.

 

Богатиот вкус на струмичката мастика се добива од природен вински дестилат и специфична арома на анасон. Кога оргиналната струмичката мастика произведена од Грозд ќе се помеша со вода добива магична синкаво бела боја.

 

Струмичката мастика е оригинален пијалок од Грозд Струмица, ценета и позната во светот, за што има добиено голем број награди и признанија на саеми и на меѓународни дегустации.

НЕТО: 0,5 л

АЛК: 43,0% вол

За дополнителни информации поврзани со производот контактирајте не

СТРУМИЧКА МАСТИКА

КВАЛИТЕТНА СТРУМИЧКА МАСТИКА

Струмичката мастика е традиционален македонски пијалак, кој со уживање се пие повеќе од 300 години.

Најдобрата и оригинална македонска мастика традиционално се произведува во Грозд струмица.

 

Богатиот вкус на струмичката мастика се добива од природен вински дестилат и специфична арома на анасон. Кога оргиналната струмичката мастика произведена од Грозд ќе се помеша со вода добива магична синкаво бела боја.

 

Струмичката мастика е оригинален пијалок од Грозд Струмица, ценета и позната во светот, за што има добиено голем број награди и признанија на саеми и на меѓународни дегустации.

НЕТО: 0,100 л

АЛК: 43,0% вол

За дополнителни информации поврзани со производот контактирајте не

Дома

Мапа на сајтот

А.Пијалоци

 

Каталог

Винарија

 

Каталог

За Нас

Следете не

Контакт

00389 34 344 249

00389 34 340 110

info@grozd.mk

КОНТАКТ

Б.Пијалоци

 

Каталог

Контакт

За повеќе информации кликнете овде